Apple Nyheter

Igår, den 15 september 2020 höll Apple sitt årliga event med produktlanseringar och än en gång bjuder världens största företag på massor med goda nyheter för oss som älskar teknik!

Först ut presenterades Apple Watch Series 6, med en kraftfull S6-processor och pulsoximeter som bland annat mäter syrehalten i blodet.
Vid sidan av den nya klockan lanserades också Apple Watch SE, som blir Apples nya namn för deras budgetklocka. Denna påminner mycket om förra årets series 5.
När eventet kommit igång börjar också de riktigt stora nyheterna: nya iPads! Kanske är det tiderna som sätter nya krav på distansarbete och flexibilitet som gjort att Apple nu satsar på två nya iPads på samma gång: toppmodellen iPad Air och den mer överkomliga iPad generation 8.
Den förstnämnda kommer med den rykande färska A14-processorn som är Apples senaste och snabbaste processor någonsin! Den har också ny design, USB-C kontakt och massa annat gott.
Den vanliga iPad-modellen uppdateras istället med nya kameror och A12-processorn som sitter i iPhone XS/XR-serien och har massor med kraft till ett överkomligt pris på låga 3995 kr. Årets julklapp kanske? Finns i butik redan till helgen.
Utöver ny hårdvara kom Apple också med nyheten att iOS14 släpps idag och snart kommer paketerbjudande på Musik, TV, Arcade och iCloud för er som gillar Apples egna tjänster. Håll utkik efter mer på vår blogg och välkommen in till Telewerket om du vill ställa frågor om Apples nya produkter och tjänster!