Filter by Categories
Apple
Huawei
LG
Samsung

Företagsservice

Upptäck hur våra skräddarsydda mobillösningar kan öka produktiviteten och minska kostnaderna för ditt företag.

Omfattande Mobilservice för Företag

På Telewerket förstår vi de unika behoven hos företagskunder när det gäller mobiltelefonhantering. Vi erbjuder skräddarsydda lösningar för att underhålla och reparera era medarbetares arbetsenheter, vilket hjälper ert företag att hålla sig produktivt och effektivt. Vår service är inte bara begränsad till reparationer utan inkluderar även stöd för mjukvara, inställningar, säkerhetskopiering och optimering av enheternas prestanda.

Tjänster Vi Erbjuder:

  • Reparationer av fysiska skador: Allt från spruckna skärmar till fuktskador, vi ser till att era arbetsenheter är i toppskick.
  • Mjukvarustöd och inställningar: Uppdateringar, konfigurationer och anpassningar som säkerställer att era enheter alltid fungerar optimalt.
  • Prestandaförbättring: Vi hjälper till att snabba upp långsamma enheter, för en smidigare användarupplevelse.
  • Utbildning i mobilanvändning: Vi erbjuder guider och stöd för att maximera effektiviteten i användningen av era mobila enheter.

Fördelar med Telewerket:

  • Kostnadseffektivitet: Vi erbjuder konkurrenskraftiga priser med möjlighet till specialanpassade företagspaket som minskar era totala mobilunderhållskostnader.
  • Flexibilitet: Våra tjänster inkluderar både on-site reparationer och fjärrservice, vilket garanterar minimal driftstopp för era anställda.
  • Hämtservice: Vi kommer direkt till ert kontor för att hämta och returnera reparerade enheter, vilket sparar värdefull tid för ert team.
  • Senare Betalning genom Faktura: Vi erbjuder flexibla betalningsalternativ som fakturering för att underlätta för era administrativa processer.

Vårt Samarbete med Halmstad Kommun

Telewerket är stolt över att vara en långsiktig samarbetspartner till Halmstad kommun. Vi har försett kommunen med pålitlig mobilservice i flera år, vilket borgar för vår kompetens och tillförlitlighet.

Varför Telewerket för Företag?

Vår erfarenhet och breda expertis inom mobilteknologi gör oss till den idealiska partnern för alla typer av företag. Vi förstår vikten av att ha fungerande och effektiva kommunikationsverktyg i ett företag, och vårt team av certifierade tekniker står redo att leverera service av högsta klass.

Är ditt företag redo att ta mobilhanteringen till nästa nivå? Kontakta oss på Telewerket för en kostnadsfri offert och upptäck hur vi kan anpassa våra tjänster efter era specifika behov. Besök vår verkstad eller låt oss komma till er för en första konsultation.

Telewerket – Vi håller era enheter i gång, så att ni kan fokusera på ert företags framgång.