Frågor & Svar

 • Min telefon är helt svart, jag ser inget på skärmen?
  Det är vanligt att trasiga telefoner uppvisar symptom som svart skärm. Dessvärre kan det bero på många olika saker. Om du besöker oss får du kostnadsfritt en felundersökning och en offert när vi vet vad det är för fel.
 • Kan ni laga alla sorters iPhone?
  Självklart, vi har fått tillgång till nya leverantörer och har nu reservdelar till alla iPhone: iPhone 3GS, iPhone 4, iPhone 4S, iPhone 5, iPhone 5S, iPhone SE, iPhone 6, iPhone 6 Plus, iPhone 6S, iPhone 6S Plus, iPhone 7, iPhone 7 Plus, iPhone 8, iPhone 8 Plus, iPhone X, iPhone XR, iPhone XS, iPhone XS Max, iPhone 11, iPhone 11 Pro och iPhone 11 Pro Max. Välkommen in!
 • Ljudet låter konstigt på min telefon?
  Om det beror på högtalaren kan det vara att den blivit spräckt eller utsatts för en skada. Det är oftast ett ganska enkelt fel som vi kan laga åt dig snabbt i butiken. Vi har de flesta reservdelar på lager för marknadens vanligaste mobiltelefoner. Välkommen in.
 • Jag har tappat telefonen i vatten och nu beter den sig inte som den ska?
  Fuktskador är knepiga och kan manifestera sig på många olika sätt, vissa telefoner drabbas inte alls av fukt medan andra telefoner beter sig som besatta. Det är viktigt att du aldrig försöker ladda en telefon som är blöt. Om du råkat blöta din telefon kan du antingen försöka torka ut den själv, man kan prova olika huskurer som finns på nätet, eller besöka oss för professionell torkning till en låg kostnad på 95 kronor. Förhoppningsvis klarar sig din telefon oskadd, om inte kan vi reparera den åt dig med reservdelar av högsta kvalité.
 • Vad är det för reservdelar ni använder?
  Eftersom vi ger generösa garantier använder vi uteslutande reservdelar av högsta kvalité eller originaldelar. Vi strävar efter att ha nöjda kunder och vet att reservdelar som inte uppfyller våra höga krav på kvalité i slutändan kostar oss mer. Därför snålar vi aldrig på kvalité!
 • Min mobil går inte att ladda?
  Om din telefon inte går att ladda eller om laddningsporten glappar kan du först prova med en ny laddare. Funkar det fortfarande inte rekommenderar vi att ni besöker oss. Man ska aldrig experimentera med ström hemma då det kan vara farligt, för både dig och din telefon.
 • Lagar ni bara iPhones eller kan man lämna in andra saker hos er?
  Vi lagar det mesta! Tack vare våra goda kontakter med leverantörer kan vi laga, reparera och serva de flesta mobiler och surfplattor hos oss. Vi kan också titta på datorer och komma med konkurrenskraftiga offerter. Utöver detta erbjuder vi service på din elektronik och professionell rengöring om du råkat spilla kaffe eller annat på den.
 • Min telefon dör plötsligt trots att det är batteri kvar?
  De flesta telefoner kräver en viss spänning för att fungera, när ditt batteri blir slitet eller gammalt kan det hända att telefonen dör plötsligt trots att din telefon visar 45% batteri kvar eller mer, spänningen räcker helt enkelt inte till. Oftast löser man detta problem med ett batteribyte, välkommen in till oss så byter vi det på plats medan du väntar. Klicka vidare på din telefonmodell ovan för att se priser.
 • Jag har fula sprickor eller skador på telefonen?
  Om du tappat eller skadat din telefon går det oftast bra att fortsätta använda den, men ibland kan man få glasbitar på fingrar och ansikte. Då finns vi här för dig: vi lagar och byter ut trasiga delar på din telefon så den fungerar som ny igen.