Reparation / byte av högtalare

Har ni någonsin behövt ta ett viktigt samtal eller möjligtvis ringa ett, men ni hör inte vad personen i andra linjen säger? Detta är en stark indikator på att ni har ett fel på högtalare. Detta är oacceptabelt, speciellt om man använder enheten för att jobba.

Här på Telewerket mobilreparation i Halmstad så fixar vi ett byte av din högtalare utan större bekymmer, går man tillbaka till försäljaren eller ringer Apple så kan det hända att dem rekommenderar att ni skaffar en helt ny enhet för att “allt annat är kostsamt”.

Så ser vi inte det här på Telewerket mobilreparation, vi fixar ett byte av högtalaren utan några större bekymmer, samma dag! Du kanske behöver byta högtalare eller så behöver den bara en liten justering, vad det än är så löser vi jobbet! Stanna förbi butiken i Halmstad och låt oss ta en titt på problemet!

 

Varför går högtalaren sönder?

Ofta är det att man har överanvänt den helt enkelt, Appleprodukter har en tendens att gå sönder om man använder dem frekvent, tyvärr!

Vid andra tillfällen kan det vara små fuktskador till större vattenskador, men om du hör att det knaprar från högtalaren när man försöker lyssna på musik eller när man är i konversation så blir det svårt att höra personen i andra linjen.

Ibland kan det vara att det helt enkelt bara finns lite damm, grus eller smuts och ibland kan det vara mycket seriösare än så. Hur som helst så kan vi fixa det här på Telewerket Mobilreparation!

Välj ditt märke