Professionell reparation och service av din Huawei Mate 30 i Halmstad

Huawei har i skuggan av amerikanska Apple och koreanska Samsung försökt lansera sin egen flaggskeppstelefon som ska kunna mäta sig med de två stora, och visst lyckades kinesiska Huawei komma in med en fantastisk telefon? Huawei Mate 30 är en gigantisk phablet-telefon som har tagit det bästa från både Androidvärlden och iPhone. Den är robust, flexibel och lika fantastisk som storkonkurrenternas flaggskeppstelefoner med massor med smarta AI-funktioner. Huawei Mate 30 är en av marknadens bästa telefoner och det är definitivt värt att laga telefonen om något råkat hända den.

Vi på Telewerket i Halmstad lagar trasiga och spruckna skärmar, byter batterier och reparerar alla möjliga skador (inklusive fuktskador) som kan tänkas uppstå på en Huawei Mate 30. Vi använder uteslutande reservdelar av högsta kvalité och lagar din smartphone med omsorg, se våra fantastiska recensioner på Google där vi fått 5,0 stjärnor av 161 nöjda kunder – nöjdast kunder i Halmstad! På Telewerket i centrala Halmstad specialiserar vi oss på att laga och reparera dessa fina telefoner och ger deras ägare professionell service i vår butik. Vi reparerar, lagar och servar din Huawei Mate 30 för att återge samma funktion och livskraft till din smartphone som den hade när den var ny.

Din Huawei Mate 30 ska inte behöva ha massa fula sprickor och skador, eller ett batteri som laddar ur innan du ens kommit till jobbet eller skolan. Lämna in den hos oss på Telewerket så räddar vi din telefon och du har snabbt och billigt en fullt fungerande smartphone. Varför slänga när man kan använda? Vi servar, reparerar och lagar de flesta telefoner på marknaden och är billigast i Halmstad, så att du kan spara pengar och ge dina prylar längre livslängd.

De flesta reparationer tar mindre än 30 minuter och vi har reservdelar av högsta kvalité till Huawei Mate 30 på vårt lager så att du kan få din smartphone återställd till originalskick blixtsnabbt. Vår långa erfarenhet och goda service gör att vi lyckas vinna våra kunders förtroende och är den mest omtyckta och bäst ratade telereparationsverkstaden i Halmstad. Bäst på att reparera Huawei-telefoner i Halmstad, helt enkelt! Läs mer om hur vi kan laga din smartphone på bästa sätt nedan.

Priser & Tjänster

Pris: :-  Rea: :-

Huawei Mate 30 har en stor OLED-skärm på 6,62”. Det är oerhört tråkigt om din telefon har råkat ut för skada och fått denna fina skärm förstörd. Tyvärr är det lätt hänt och aldrig roligt, men sörj inte! Vi kan laga eller byta ut din spruckna skärm på din Huawei Mate 30 medan du väntar till ett pris som våra konkurrenter inte kan matcha!

På Telewerket lagar och reparerar vi din Huawei Mate 30 på under 30 minuter mitt i centrala Halmstad. Vi använder alltid reservdelar av högsta kvalité för att återställa din telefon till originalskick.

Pris: , Rea:  

Ibland är det svårt att veta exakt vad som är fel på din Huawei Mate 30. Felsökning av Huawei Mate 30 är en kostnadsfri tjänst vi erbjuder våra kunder för att kunna säkerställa rätt diagnos.

På Telewerket har vi lång erfarenhet av alla sorters fel och det är få saker som förvånar oss längre. Vi har den kunskap och kompetens som krävs för att kunna erbjuda dig som kund förstklassig service och reparationer av högsta kvalité. Läs gärna våra kunders omdömen på Google.

Pris: , Rea:  

Dagens batterier i datorer, smartphones som Huawei Mate 30 och andra prylar är byggda av en teknik där man låter lithiumjoner vandra över en plastfilm. Tekniken ger imponerande kraftlagring och lätt vikt men slits med tiden sönder och batteriet förlorar sin styrka tills den inte längre kan driva telefonen.

På Telewerket byter vi hundratals batterier i veckan och har billiga priser på våra kvalitétsbatterier. Kom in till oss för ett blixtsnabbt batteribyte och din telefon får nytt liv och styrka för att kunna användas hela dagen.

Pris: , Rea:  

Huawei Mate 30 har en tätad laddningsport men kan trots det gå sönder och slitas av smuts och normal användning. Dock är laddningsporten viktig för din telefons funktion.

När du försöker ladda din telefon och du märker att du måste trycka in sladden på ett visst sätt för att få igång laddningen är det ett tecken på att kontakten behöver bytas.

På Telewerket har vi nya laddningsportar i lager och kan testa och byta ut din kontakt inom 30 minuter så din telefon blir normal igen.

Pris: , Rea:  

Ingenjörerna bakom Huawei Mate 30 har hela tiden haft kameran som fokus i utvecklingen och visst har dom lyckats bra! Telefonen använder AI för att ta fantastiska bilder med sin marknadsunika trippel-40MP kamera.

Din Huawei Mate 30 ska klara av att ta klara, färgstarka bilder, men om dina bilder mot förmodan har skador, konstiga fläckar eller sprickor över sig kan det bero på en trasig kamera. Det kan också vara så att kameran är helt svart eller suddig när du försöker ta bilder.

På Telewerket kan vi byta ut den trasiga kameran och återställa din smartphone till att ta fantastiska bilder igen.

Pris: , Rea:  

Låter högtalaren konstigt? Skorrar det eller kommer inget ljud alls? Din Huawei Mate 30 ska ha ett stort och klart ljud när du använder högtalaren och lyssnar på musik eller ser på video.

Kom in till oss på Telewerket för att undersöka högtalaren på din smartphone och vi kan byta ut den åt dig ifall något är trasigt på mindre än 30 minuter medan du väntar.

Pris: , Rea:  

Är det ingen som hör dig när du ringer folk? Oroa dig inte, det är inget fel på deras hörsel eller din röst. Mikrofonen på Huawei Mate 30 kan gå sönder och behöver ibland bytas ut.

Detta är en snabb och billig reparation vi på Telewerket gör dagligen åt våra tusentals nöjda kunder i Halmstad.


Pris:
, Rea:  

Utan en fungerande låsknapp kan din telefon inte gå ner i vila och vad som helst kan hända: telefonen kan ringa eller messa av sig självt, råka radera appar och bilder eller bara slita sönder batteriet. Låsknappen i din Huawei Mate 30 används i stort sett varje gång du rör din telefon.

Kom in till oss på Telewerket så löser vi problemet på nolltid och byter ut knappen åt dig om du har problem med din nuvarande knapp.


Pris:
, Rea:  

När volymen lever sitt eget liv och ibland höjer sig självt eller sänker sig utan att det märks kan det bero på sliten eller skadad volymknapp.

Lätt fixat hos oss medan du väntar. Kom in till Telewerket så byter vi snabbt och billigt ut dina volymknappar på Huawei Mate 30 till fullt fungerande knappar.


Pris:
, Rea:  


Pris:
, Rea:  

Huawei Mate 30 ska tåla vatten och är IP53-klassad mot damm och fukt med tätade portar, men det finns aldrig några garantier från Huawei att fuktskada inte kan uppstå. Dessutom är skyddet inte permanent och försvinner gradvis i samband med normalt användande.

Om din telefon blivit blöt är det viktigt att du aldrig försöker ladda den innan den torkat helt. Kom istället direkt till oss på Telewerket där vi har utrustning för att torka ut all fukt inifrån och ut.

Ju snabbare du tar kontakt med oss desto större är chansen att din telefon klarar sig oskadd och du slipper dyra kostnader. Om något mot förmodan gått sönder kan vi också laga det.