Reparation / byte av kamera

Fram och bak-kameran till en telefon / surfplatta är en otroligt viktig komponent. Kameran använder vi så frekvent nu i dagens samhälle att man kan tro att människor inte kan leva utan den!

Allt från att ta en selfie till att filma och skapa sina egna videos, FaceTime:a med sin kärlek eller Snapchat, Instagram m.m! När kameran på er enhet är trasig så missar man möjligheten att ta dem perfekta bilderna eller skapa den perfekta videon. Detta är tråkigt i sig men inget ni ska behöva oroa er över allt för länge över!

  • Vi  på Telewerket mobilreparation här i Halmstad kan fixa kameran, ta den till vår expert så att han kan ta en titt på den!
  • Vi har tävlingsinriktade priser här på Telewerket och vem älskar inte snabba resultat? Vi kan nämligen fixa er kamera på ynka 20-30 minuter!

Denna typ av service är en av våra specialiteter här på Telewerket.

Vi har haft många lokala kunder som har försökt att lösa problemet själv genom att beställa billigare delar från internet, väldigt ofta kan detta gå så fel för att man anser att man har analyserat problemet helt korrekt, går du till din leverantör så kommer dem bara ösa på med mer onödiga priser.

För mycket stress helt enkelt, det behöver ni inte tänka på om ni tar er med er enhet till oss på Telewerket mobilreparation, vi lagar er kamera snabbt och effektivt!

Välj ditt märke