Om oss

Få ut mer av din mobiltelefon med Telewerket. Vi är Halmstads längst existerande och mest erfarna verkstad för reparation av mobiltelefoner, smartphones, Android, iPhones och annan elektronik som till exempel surfplattor och iPads. Vi lagar, servar och reparerar alla sorters fel från tappskador, sprucken skärm, uttjänta batterier och fuktskador. Vi är dessutom snabba och gör ofta arbetet på plats medan du väntar, ett batteribyte kan gå på så lite som 30 minuter och vi har batterier och reservdelar till de flesta telefoner på marknaden i lager hos oss mitt i centrala Halmstad. Alla våra reparationer görs med garanti och vi har kostnadsfri felsökning och studentrabatt och vi samarbetar* även med ditt försäkringsbolag till hemförsäkringen/drulleförsäkring för att du ska kunna få en billigare reparation (*vi gör en noggrann felundersökning och skickar offert som försäkringsbolagen kräver för att du ska få snabb hjälp).

Genom åren har vi samlat på oss massor med erfarenhet och det finns få saker som förvånar oss. Därför är all felsökning kostnadsfri förutom fuktskador. Vi har också erfarenhet av andra saker inom mobiltelefoni och kan hjälpa till med oberoende tips och idéer som till exempel, reklamationsärenden, hjälp att välja telefon eller mobilabonnemang, nerladdning av appar samt köpa och sälja begagnade och nya mobiltelefoner. Vi håller oss ajour med det senaste inom mobiltelefoni och följer samtliga nyheter. Vi säljer också tillbehör till telefonerna som laddare, skal och skärmskydd som vi monterar på plats åt dig direkt i butiken. Vi har också en webbshop som du kan använda ifall du inte bor i Halmstad.

Tack vare hårt arbete och bra service har vi också fått våra kunders förtroenden och hjärtan. Vi har för närvarande 5,0 i betyg på Google reviews och är bäst i Sverige på kundnöjdhet! Läs gärna våra recensioner på Google och prova oss du också, passa även på att fråga oss i butiken om vi har något ”ny kunderbjudande” som du kan ta del av, vi har kampanjer året runt! Vår policy är att varje kund ska vara en nöjd kund och vi strävar alltid efter att ge högsta kvalitét på våra komponenter och vårt arbete. Besök oss gärna mitt i centrala Halmstad bredvid biografen vid Lilla torg på Bankgatan för att få kostnadsfri offert och rådgivning.