Filter by Categories
Apple
Huawei
LG
Samsung

Nöjda kunder

Vårt mål är att överträffa dina förväntningar.

På Telewerket vet vi att vårt rykte är lika starkt som våra kunders tillfredsställelse. Här är vad några av våra nöjda kunder säger om sin upplevelse hos oss:

Snabb och Pålitlig Service

”När min iPhone skärm gick sönder mitt i en arbetsdag, trodde jag att min vecka skulle bli förstörd. Jag svängde förbi Telewerket på lunchen, och inom 30 minuter hade de bytt ut skärmen och jag kunde gå tillbaka till jobbet. Fantastiskt snabbt och till ett bra pris!” – Emma J.

Exceptionell Kundservice

”Jag har använt Telewerket tre gånger det senaste året för olika reparationsbehov. Varje gång har de varit otroligt hjälpsamma och transparenta med sina processer och priser. De tar sig tid att förklara problemet och presenterar lösningar utan att trycka på för extra tjänster. Mycket tillförlitliga!” – Henrik S.

Högsta Kvalitet på Reparationer

”Min surfplatta drabbades av fuktskador efter en olycka, och jag var orolig för att den skulle vara bortom räddning. Personalen på Telewerket lyckades inte bara reparera den utan också återställa alla mina data. Jag är så tacksam för deras expertis och omsorg!” – Sara L.

Garantier som ger Trygghet

”Det jag uppskattar mest med Telewerket är deras garanti på reparationerna. Det ger mig en extra trygghet att veta att om något inte är helt rätt, så kommer de att fixa det utan extra kostnad.” – Jonas N.

Din Feedback Gör Skillnad

Din feedback är guld värd för oss! Den hjälper oss inte bara att förbättra våra tjänster, utan också att nya kunder känner sig trygga i sitt val av Telewerket. Har du en erfarenhet du skulle vilja dela? Låt oss veta, eller skriv en recension på Google omdömen.

Varför Välja Telewerket?

På Telewerket är vårt engagemang för högsta kvalitet och kundnöjdhet drivkraften bakom allt vi gör. Vi erbjuder:

  • Snabba reparationer medan du väntar
  • Kostnadsfri felsökning
  • Transparanta och rättvisa priser
  • Garantier på alla utförda arbeten

Är du redo att uppleva skillnaden med Telewerket? Besök oss idag på vår verkstad i Halmstad, eller kontakta oss för att diskutera hur vi kan hjälpa dig med dina mobilbehov.

Telewerket – Vi är här för att hjälpa dig.