Professionell reparation och service av din Samsung Galaxy S7 i Halmstad

Älskar du friheten och möjligheterna med Android? Då har du säkert lagt märke till Samsungs fantastiska mobiltelefoner i Galaxy-serien. Samsung Galaxy S7 och S7 Edge släpptes våren 2016 och satte ribban för hur bra en Androidtelefon kunde vara. Med blixtsnabbt Internet, vacker OLED-skärm, åttakärning processor och en fantastisk 12MP kamera hade Samsung äntligen skapat en smartphone som kunde ta priset för årets telefon.

Samsung Galaxy S7 var en av de telefoner hos Android som kunde behålla sitt värde även på andrahandsmarknaden och är fortfarande en snabb och uppskattad gåva. Om du har en av dessa modeller hemma ska du passa på nu och utnyttja våra tjänster och vår service för att fräscha upp din telefon till originalskick igen. Vi på Telewerket i Halmstad lagar trasiga och spruckna skärmar, byter batterier och reparerar alla möjliga skador (inklusive fuktskador) som kan tänkas uppstå på en Galaxy S7. Vi använder uteslutande reservdelar av högsta kvalité och lagar din smartphone med omsorg, se våra fantastiska recensioner på Google där vi fått 5,0 stjärnor av 161 nöjda kunder – nöjdast kunder i Halmstad! På Telewerket i centrala Halmstad specialiserar vi oss på att laga och reparera dessa fina telefoner och ger deras ägare professionell service i vår butik. Vi reparerar, lagar och servar din Galaxy S7 för att återge samma funktion och livskraft till din smartphone som den hade när den var ny.

Din Samsung Galaxy S7 ska inte behöva ha massa fula sprickor och skador, eller ett batteri som laddar ur innan du ens kommit till jobbet eller skolan. Lämna in den hos oss på Telewerket så räddar vi din telefon och du har snabbt och billigt en fullt fungerande smartphone. Varför slänga när man kan använda? Vi servar, reparerar och lagar de flesta telefoner på marknaden och är billigast i Halmstad, så att du kan spara pengar och ge dina prylar längre livslängd.

De flesta reparationer tar mindre än 30 minuter och vi har reservdelar av högsta kvalité till Samsung Galaxy S7 på vårt lager så att du kan få din smartphone återställd till originalskick blixtsnabbt. Vår långa erfarenhet och goda service gör att vi lyckas vinna våra kunders förtroende och är den mest omtyckta och bäst ratade telereparationsverkstaden i Halmstad. Bäst på att reparera Galaxy-telefoner i Halmstad, helt enkelt! Läs mer om hur vi kan laga din på bästa sätt nedan.

Priser & Tjänster

Skärmbyte

Pris: 2295:-  Rea: :-

Galaxy S7 har en OLED-skärm på 5,1” med fantastisk bild. Det är oerhört tråkigt om din telefon har råkat ut för skada och fått denna fina skärm förstörd. Tyvärr är det lätt hänt och aldrig roligt, men sörj inte! Vi kan laga eller byta ut din spruckna skärm på din Samsung Galaxy S7 medan du väntar.

På Telewerket lagar och reparerar vi din Galaxy S7 på under 30 minuter mitt i centrala Halmstad. Vi använder alltid reservdelar av högsta kvalité för att återställa din telefon till originalskick.

Felsökning

Pris: 95, Rea: 0 

Ibland är det svårt att veta exakt vad som är fel på din Galaxy S7. Felsökning av Samsung Galaxy S7 är en kostnadsfri tjänst vi erbjuder våra kunder för att kunna säkerställa rätt diagnos.

På Telewerket har vi lång erfarenhet av alla sorters fel och det är få saker som förvånar oss längre. Vi har den kunskap och kompetens som krävs för att kunna erbjuda dig som kund förstklassig service och reparationer av högsta kvalité. Läs gärna våra kunders omdömen på Google.

Batteri

Pris: 895, Rea:  

Dagens batterier i datorer, smartphones som Samsung Galaxy S7 och andra prylar är byggda av en teknik där man låter lithiumjoner vandra över en plastfilm. Tekniken ger imponerande kraftlagring och lätt vikt men slits med tiden sönder och batteriet förlorar sin styrka tills den inte längre kan driva telefonen.

På Telewerket byter vi hundratals batterier i veckan och har billiga priser på våra kvalitétsbatterier. Kom in till oss för ett blixtsnabbt batteribyte och din telefon får nytt liv och styrka för att kunna användas hela dagen.

Laddningsport

Pris: 895, Rea:  

Samsung Galaxy S7 har en tätad laddningsport men kan trots det gå sönder och slitas av smuts och normal användning. Dock är laddningsporten viktig för din telefons funktion.

När du försöker ladda din telefon och du märker att du måste trycka in sladden på ett visst sätt för att få igång laddningen är det ett tecken på att kontakten behöver bytas.

På Telewerket har vi nya laddningsportar i lager och kan testa och byta ut din kontakt inom 30 minuter så din telefon blir normal igen.

Kamera

Pris: 1195, Rea:  

Galaxy-telefonerna har alltid haft en fin kamera med fantastiska bilder. Samsung Galaxy S7 fortsätter i denna tradition.

Din Galaxy S7 ska klara av att ta klara, färgstarka bilder, men om dina bilder mot förmodan har skador, konstiga fläckar eller sprickor över sig kan det bero på en trasig kamera. Det kan också vara så att kameran är helt svart eller suddig när du försöker ta bilder.

På Telewerket kan vi byta ut den trasiga kameran och återställa din smartphone till att ta fantastiska bilder igen.

Högtalare

Pris: 895, Rea:  

Låter högtalaren konstigt? Skorrar det eller kommer inget ljud alls? Din Samsung Galaxy S7 ska ha ett stort och klart ljud när du använder högtalaren och lyssnar på musik eller ser på video.

Kom in till oss på Telewerket för att undersöka högtalaren på din smartphone och vi kan byta ut den åt dig ifall något är trasigt på mindre än 30 minuter medan du väntar.

Mikrofon

Pris: 895, Rea:  

Hallå! Hallå?

Är det ingen som hör dig när du ringer folk? Oroa dig inte, det är inget fel på deras hörsel eller din röst. Mikrofonen på Samsung Galaxy S7 kan gå sönder och behöver ibland bytas ut.

Detta är en snabb och billig reparation vi på Telewerket gör dagligen åt våra tusentals nöjda kunder i Halmstad.

Låsknapp


Pris: 895
, Rea:  

Utan en fungerande låsknapp kan din telefon inte gå ner i vila och vad som helst kan hända: telefonen kan ringa eller messa av sig självt, råka radera appar och bilder eller bara slita sönder batteriet. Låsknappen i din Samsung Galaxy S7 används i stort sett varje gång du rör din telefon.

Kom in till oss på Telewerket så löser vi problemet på nolltid och byter ut knappen åt dig om du har problem med din nuvarande knapp.

Volymknappar


Pris: 895
, Rea:  

När volymen lever sitt eget liv och ibland höjer sig självt eller sänker sig utan att det märks kan det bero på sliten eller skadad volymknapp.

Lätt fixat hos oss medan du väntar. Kom in till Telewerket så byter vi snabbt och billigt ut dina volymknappar på Samsung Galaxy S7 till fullt fungerande knappar.

Hemknapp


Pris: 895
, Rea:  

När hemknappen slutar fungera är det inte mycket som går rätt, eller går hem? Om din hemknapp krånglar, fastnar eller inte fungerar alls kan det vara dags att lämna in din Samsung Galaxy S7 på service hos oss.

På Televerket byter vi ut din knapp och ser till att du kan fortsätta använda din smartphone länge till.

Fuktskada


Pris: Varierande
, Rea:  

Samsung Galaxy S7 ska tåla vatten och är IP68-klassad mot damm och fukt med tätade portar, men det finns aldrig några garantier från Samsung att fuktskada inte kan uppstå. Dessutom är skyddet inte permanent och försvinner gradvis i samband med normalt användande.

Om din telefon blivit blöt är det viktigt att du aldrig försöker ladda den innan den torkat helt. Kom istället direkt till oss på Telewerket där vi har utrustning för att torka ut all fukt inifrån och ut.

Ju snabbare du tar kontakt med oss desto större är chansen att din telefon klarar sig oskadd och du slipper dyra kostnader. Om något mot förmodan gått sönder kan vi också laga det.